• SC Comapny T&M Impex SRL
 • Str.Calea moldovei nr. 8, Focsani, Vrancea
 • E-mail: office@companytm.com
 • Tel: 0237 225 503 | 0729 074 627
 • Limba romana Limba engleza Limba italiana
  Cum cumpar Modalitati plata Livrare si montaj Garantie Alte intrebari
  Protectia datelor cu caracater personal Politica de confidentialitate Politica Cookie Formular solicitare date Termeni si conditii
  Nu sunt produse in cos.
  Total 0,00 lei  Garantie produse

            Da, exista un termen de 2 ani garantie pentru produsele achizitionate din magazinele Company T&M. Termenul de garantie este calculat de la data semnarii de catre client a procesului verbal de receptie a marfii sau a facturii. In plus, perioada de garantie se prelungeste cu perioada in care produsul a stat in reparatie.
            Pentru detalii complete, va rugam sa cititi conditiile de acordare a garantiei.            Produsele oferite respecta prescriptiile prevazute in documentele tehnice normative in vigoare in Romania. Clientul este de acord cu faptul ca produsele din materiale naturale precum: piele, lemn masiv,mdf, furnir din lemn masiv nu pot fi fabricate identic din punct de vedere al texturii, nuantelor de culoare pe diferite suprafete si a particularitatilor aparente pe material. Acestea nu sunt considerate defecte de calitate. Produsele din lemn masiv pot prezenta mici crapaturi sau noduri in functie de natura lemnului sau pot aparea, in timp, mici crapaturi in functie de conditiile de temperatura si umiditate in care sunt pastrate produsele si, ca atare, acestea nu sunt considerate defecte de calitate. In cazul aparitiei unor eventuale defecte, cumparatorul va putea formula reclamatie. Orice reclamatie, insotita de factura si certificatul de garantie, formulata de cumparator in termen conform prevederilor certificatului de garantie, se depune la magazinul Company T&M de la care cumparatorul a achizitionat produsul. Company T&M se angajeaza, pe durata garantiei, sa repare produsele intr-un termen de 15 zile de la data inregistrarii reclamatiei, conform prevederilor Legii nr. 449/2003 si O.G. nr. 21/1992, cu modificarile si completarile ulterioare.


  Conditii de acordare a garantiei:

            1. Termenul de garantie este de 2 ani, calculat de la data semnarii de catre cumparator a procesului verbal de receptie a marfii. Perioada de garantie se prelungeste cu perioada in care produsul a stat in reparatie.
            2. In cazul repararii sau inlocuirii unor repere - componente ale produslui, perioada de garantie a produsului nu se prelungeste. La inlocuirea unui produs cu un produs nou acesta din urma beneficiaza de perioada integrala de garantie acordata produsului nou.
            3. Garantia asigura:
                      - repararea  fara nici un cost suplimentar pentru cumparator;
                      - reducerea corespunzatoare a pretului sau rezilierea contractului, in conditiile legii.
            4. Garantia se acorda pentru produse ce vor fi folosite, in mod obisnuit si in conditii normale, in scopul pentru care au fost fabricate, tinand cont de faptul ca aceste produse se vor uza de-a lungul anilor in conditii normale de folosire. Se considera ca produsele sunt destinate a fi folosite, in mod obisnuit, cu respectarea conditiilor de exploatare, in limite de umiditate relativa a aerului 50-70% si temperatura de 10-30 grade Celsius.
            5. Durata medie de utilizare a mobilierului, a scaunelor, a canapelelor cu tapiterie din stofa este de 5 ani, iar la canapelele cu tapiterie din piele de 10 ani.
            6. Tasarea poliuretanului, intinderea pielii sau a materialului de acoperire, matuirea sau lustruirea materialelor in timp, in limite normale, ca urmare a uzurii, sunt acceptate. Acestea nu sunt considerate defecte.
  ANPC ANPC
  PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.