• SC Comapny T&M Impex SRL
 • Str.Calea moldovei nr. 8, Focsani, Vrancea
 • E-mail: office@companytm.com
 • Tel: 0237 225 503 | 0729 074 627
 • Limba romana Limba engleza Limba italiana
  Cum cumpar Modalitati plata Livrare si montaj Garantie Alte intrebari
  Protectia datelor cu caracater personal Politica de confidentialitate Politica Cookie Formular solicitare date Termeni si conditii
  Nu sunt produse in cos.
  Total 0,00 lei  Termeni si conditii


            Folosirea acestui site implica acceptarea acestor conditii de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor conditii. S.C. Company T&M Impex SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Acest site este intretinut si administrat de S.C. Company T&M Impex SRL care isi asuma dreptul de a modifica structura site-ului fara o alta avertizare.

  Copyright

            Intregul continut al acestui site www.companytm.com - imagini, texte, elemente de grafica web si alte date - este proprietatea S.C. Company T&M Impex SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul S.C. Company T&M Impex SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

  Securitatea datelor personale
            Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de S.C. Company T&M Impex SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.
  S.C. Company T&M Impex SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale.
  Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

  Securitatea informatiilor

            Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. S.C. Company T&M Impex SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru eventuale erori in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

  Responsabilitati

            Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie si de aviz de expediere sau factura fiscala. Produsele oferite respecta prescriptiile prevazute in documentele tehnice normative in vigoare in Romania.
            Cumparatorul este de acord cu faptul ca produsele din materiale naturale, precum: piele, lemn masiv, furnir din lemn masiv nu pot fi fabricate identic din punct de vedere al texturii nuantelor de culoare pe diferite suprafete si a particularitatilor aparente pe material. Acestea nu sunt considerate defecte de calitate. In cazul aparitiei unor eventuale defecte, cumparatorul va putea formula reclamatii. Orice reclamatie, insotita de factura si certificatul de garantie, formulata de cumparator in termen conform prevederilor certificatului de garantie, obliga  ca dupa inregistrarea reclamatiei sa procedeze la solutionarea acesteia conform prevederilor Legii 449/2003 si O.G. 21/1992. Alegerea caii de solutionare se va face de catre S.C. Company T&M Impex SRL prin departamentul de Relatii Clienti, office@companytm.com.
           
  In cazul neridicarii comenzii in termen de 7 zile de la data in care cumparatorul este anuntat cu privire la sosirea acesteia, cumparatorul va achita suma de 5 lei (Lei)/colet/zi, reprezentand servicii de depozitare.
            Exceptand situatiile prevazute de actele normative mai sus mentionate, produsele cumparate,  pentru care s-a emis factura fiscala, nu se pot inlocui sau returna magazinului. In cazul indisponibilitatii unui produs in stoc, pentru care a fost confirmata comanda, S.C. Company T&M Impex SRL isi  asuma obligatia de a informa clientul despre lipsa acestuia in timp de maximum 48 ore, comunicandu-i, totodata, noul termen de livrare.

  Preturi

            Preturile pe site-ul nostru sunt exprimate in Lei, cu TVA inclus. Cosul de produse si comanda finala afiseaza separat valoarea TVA si totalul cu TVA inclus.

  Promotii

            S.C. Company T&M Impex SRL isi stabilieste singura regulamentele promotiilor. Data inceperii si terminarii acestor promotii este specificata pe site. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre S.C. Company T&M Impex SRL in perioada de valabilitate a promotiilor si numai in limita stocului disponibil.

  Greseli de editare

            In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date (sau afisate gresit) iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

  Garantie

            Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei categorie de produse in parte. Fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie.

  Termene de livrare

            Termenul de livrare al produselor cumparate este cel precizat in meniul intitulat "Servicii” sau “Intrebari frecvente”.

  Conditii legale

            www.companytm.com functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale statului roman.

  Dispute si conflicte

          Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.companytm.com si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre S.C. Company T&M Impex SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.
            Fiind de acord cu aceste Conditii de utilizare, clientul isi asuma in totalitate drepturi si obligatii ce decurg din utilizarea site-ului www.companytm.com .
  ANPC ANPC
  PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.